Ryuk

_mg_0083_mg_0039_mg_0049_mg_0055_mg_0074_mg_0038_mg_0084

Dedikerer dette innlegget til Ryuk som elsker epler. Etter at jeg fikk greie på at Death Note kommer som spillefilm i år begynte jeg på anime-versjonen for andre gang. Og, tilfeldigvis, etter nok et mislykket forsøk på å bli brunette, likner jeg mistenkelig mye på dødsguden… Legger ved favorittversjonen av PPAP nederst.

// Dedicating this post to Ryuk who loves apples. After getting to know that Death Note is to be released as a movie this year, I started watching the anime version for the second time around. And, coincidentally, after yet another failed attemt to go back to brunette I look just like the death god… Adding my favorite version of PPAP on the bottom

ZARAsoles+pants,HMhalfpolo. The apple is from local vendor and glasses from a Japanese thrift shop.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s