Sunday

fotografi_55fotografi_52fotografi_53

Dette landskapet er som tatt ut av Downton Abbey (litt hvertfall). Nå er  “Black Friday” snart slutt, men har hørt at flere (i tillegg til at de startet en uke før) vil fortsette med tilbud denne uka. Kan ikke huske at det var så ville tilstander sist år? Ingen unnskyldning for ikke å handle ferdig julegaver nå – bortsett fra eksamen og sykdom (med legeerklæring) da. Jeg  bruker den første. I dag har jeg for eksempel lært meg å skrive Rybczynski utenatt. Det kan, ifølge foreleser, komme godt med på eksamen. Satser på  det. Rekker akkurat en episode til av DAbbey (red.anm. Downton Abbey) før det blir svart. Enn så lenge!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s