Besøk

18218752274_db4da248ca_o18836242362_154bfd6c94_o

18220311843_e1e345f213_o

Har snart gebursdag og som gave har jeg fått en reise til Dubai, for å besøke @travelinger (IMD*; betaler selv)! Travel som hun er, må hun visstnok jobbe litt, så skal gørte litt for meg selv osv – være litt stundesløs. Husker det var overdrevent varmt, men hører rykter om at temperaturen skal roe seg på denne tiden av året. Ovenfor er bilder fra 2012 da vi var på en liten weekend i Dubai i forbindelse med en forestilling ved Burj Khalifa. De er tatt med mobilkamera, så er av ymse kvalitet, selv om de er redigert på profesjonelt forbedringsprogram i ettertid. Kommer tilbake til saken om et par uker.

*In My Dreams

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s