Kamel

fotografi_80fotografi_71fotografi_115

Idag har jeg lånt kåpa til Serina på vei til festningen. Det er jo ull, og har ullbukser på, men kulda biter likevel i anklene. “Aldri så dumt at det ikke er godt for noe”, er det noen som sier (synes det er et tåpelig utsagn). Så sånn sett var det jo bra at jeg frøs på fingrene også, så kan jeg si at jeg trenger noen slags vanter til jul. Hører du det, mamma? Ønsker meg vanter/hansker/votter (må være dyrt&bra&siste mote).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s