Viktig samtale

Kan ikke komme på sist jeg brukte en telefonsjåsk, men det er jo helt genialt om du er tom for batteri på telefonen og det ikke er noen andre i nærheten du kan låne telefon av og du har småpenger eller kort til å betale. Det var ikke akkurat kø utenfor når jeg var ferdig, men har sett en gubbe sitte der i forbindelse med Norsk Tipping. Da satt kan utenfor i en campingstol og ventet på at noen skulle ringe han for å si at han hadde vunnet 1000 laken. Han ble forsovet ikke noe rikere på den campingturen, da.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s